Cercador de medicaments genèrics al mercat


SEFAP

La SEFAP (Sociedad Española de Farmacéuticos de Atención Primaria) posa a disposició de tothom el primer cercador de medicaments genèrics en castellà. També permet visualitzar el catàleg alfabétic de tots els medicaments o descarregar-se la base de dades al propi ordinador (Access). Al llistat hi consta el Codi Nacional, el nom comercial i del laboratori, la forma farmacèutica i el P.V.P. A més a més, cada fitxa tècnica inclou més informacions comercials, clíniques i farmacològiques així com les imatges dels envasos i -quan és possible- de la pròpia forma farmacèutica. Per exemple, ACICLOVIR BAYVIT 200 MG 25 COMPRIMIDOS EFG.

fletxadreta.jpg Més informació sobre Medicaments genèrics.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Cercadors, Medicaments i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.