El web del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona


CFB

Coneixeu el web del Col·legi? És un portal més aviat orientat per donar informació d’interès sanitari a la població, sobre medicaments, malalties o trastorns freqüents, sobre ubicació i horaris de les oficines de farmàcia de la província -també l’enllaç a la Guia de Centres d’Atenció Primària de la Generalitat de Catalunya-, i per mantenir informats als professionals farmacèutics d’activitats del propi Col·legi o d’altres notícies o esdeveniments que puguin interesar-los. La part més adreçada exclusivament als professionals requereix un registre.

Us recomanem, entre d’altres, l’apartat de Formació, l’ Espai Escoles -amb articles i jocs destinats als menuts-, i els apartats, el Menú de la Setmana -amb propostes de dietes i receptes saludables- i El dia nutritiu, enllaç a l’arxiu de l’espai radiofònic El matí nutritiu amb Nando Jubany, que s’emet cada dimarts a les 11:00h. a Catalunya Ràdio i que compta amb la participació de Dra. Marta Castells, farmacèutica especialitsta en nutrició i alimentació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona.

Més organismes: Guia general de Farmàcia: Organismes relacionats

Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Farmàcia, Medicaments, Medicina, Organismes, Webs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.