Espècies


Exposició espècies

La Louise M. Darling Biomedical Library de la Universitat de Califòrnia Los Angeles disposa d’una sèrie de col·leccions amb fons històrics i especials amb els què han elaborat una sèrie d’exposicions virtuals. Us en volem destacar la de les espècies. Es tracta d’una exposició que explora la història de les espècies des dels seus usos més antics fins a la recerca més actual, a través del text i de la imatge. Fa un repàs de tots els usos que tenen aquestes plantes, gastronòmics, medicinals i d’altres. A més, disposa d’un cercador per paraules clau.
A la biblioteca podeu trobar obres sobre espècies sota la signatura 664.5, des del punt de vista dels aliments i també sota la signatura 615.322, on les trobareu amb altres obres sobre plantes medicinals.
Un altre recurs interessant sobre les espècies és Gernot Katzer’s Spice Pages, on podeu trobar informació actualitzada sobre 117 espècies amb nombroses fotografies tant de les plantes com de les espècies.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Biblioteques, CTA, Exposicions virtuals, Farmàcia, Recursos electrònics i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.