Nous serveis per la nova Internet: el portal Revolution Health


Revolution Health Des del passat mes d’abril es pot accedir a un nou portal de serveis sanitaris, Revolution Health. A través de les seves pàgines oferix informació sobre malalties i estats de salut, hàbits saludables i tractaments i medicaments. Aquesta última secció ofereix informació sobre més d’onze mil medicaments i tractaments. A la informació es pot accedir pel seu nom comercial o per la malaltia o estat de salut que guareix. Darrera el portal hi ha institucions tan prestigioses com la Harvard Medical School, la Clínica Mayo o la Cleveland Clinic.
La novetat de tot plegat, i també la seva importància, radica en el fet que incorpora tota una sèrie d’eines que fan que sigui quelcom més que un recurs d’informació. Cada usuari es pot personalitzar el portal d’acord als seus interessos: malalties, tractaments, etc. També pot fer servir el portal per emmagatzemar i organitzar tota aquesta informació. Pot posar a l’abast de la resta d’usuaris les seves experiències, recomanacions i opinions. Per fer servir aquestes opcions cal enregistrar-se. El resultat final és la creació d’una comunitat on professionals i pacients comparteixen i intercanvien informació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Farmàcia, Medicina, Recursos electrònics. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.