Nou butlletí de notícies: Nature Bulletins: Biotech/Pharma — the science and business of new therapies


Logo  Els butlletins de notícies, en paper o electrònics, els serveis de notícies, les alertes, les llistes de distribució, els fòrums, els apartats de notícies dels webs… Tots precursors, en certa manera, dels weblogs, blocs, bitàcoles o com els vulgueu dir. I molts d’ells perfectament compatibles. La qüestió és servir i/o rebre informació, difondre notícies, de la manera més personalitzada i més ràpida. I si a més a més el receptor hi pot dir la seva, millor que millor. Avui us presentem un dels butlletins electrònics de la revista Nature: Nature Bulletins: Biotech/Pharma. És de periodicitat setmanal i només cal que us enregistreu per accedir lliurement a les darreres novetats de la indústria biotecnològica relacionades amb la farmacologia.

Recursos sobre bioquímica i biotecnologia a: Subguia de Farmàcia: Farmacogenètica i Farmacogenòmica; Guia general de Bioquímica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.