Nou recurs electrònic en proves


Molecular TherapyFins el 30/09/2007 teniu un nou recurs electrònic en proves. Es tracta de la revista del grup Nature Molecular Therapy, revista oficial de la American Society for Gene Therapy, que publica articles de recerca i e revisió sobre temes punters en el camp de la genètica, la medicina i la biotecnologia. Un article de revisió, a tall d’exemple: Schlee, Martin; Hornung, Veit & Hartmann, Gunther. siRNA and isRNA: Two Edges of One Sword. Molecular Therapy (2006) 14, 463–470.

Des del seu web es poden consultar en accés lliure els volums correponents al període 2000-2002 i el Volume 15, Issue 1 (January 2007).

No us oblideu d’enviar-nos el qüestionari d’avaluació amb la vostra opinió!

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Novetat destacada, Revistes i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.