Llibre del mes: Ecodesign: A manual for Ecological Design


 

PortadaDe les noves adquisicions de la biblioteca d’aquest estiu us volem destacar el llibre Ecodesign: a manual for ecological design, editat per Wiley-Academy. Es tracta d’un manual que ofereix -a alumnes, estudiosos i professionals del disseny i l’arquitectura- innovadores i detallades estratègies per a desenvolupar una gestió ecològica de la biosfera.
L’autor, Ken Yeang, destacat arquitecte doctorat en disseny ecològic, ho és també d’altres obres relacionades amb el tema del disseny biosostenible. A la biblioteca del CRAI també tenim Proyectar con la naturaleza : bases ecológicas para el proyecto arquitectónico.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.