Eines, materials, recursos per a la docència


CDwebAllà pel mes de maig us vàrem començar a parlar del Campus Virtual de la UB en un parell d’entrades. Doncs setembre ja ha arribat i el Campus està en plè funcionament! El vostre Bloc també vol ser un lloc -entre molts d’altres, per exemple els recollits dins del propi CV– on podreu trobar informacions, novetats, repositoris o directoris d’eines i materials de suport per treballar més còmodament en aquest entorn docent. Avui us presentem un d’aquests repositoris: CDweb, de la XTEC (Xarxa telemàtica Educativa de Catalunya). Es tracta d’un portal amb materials de formació editats els últims anys i permet mantenir actualitzats i a disposició dels usuaris tots els materials i les eines que els integren. A més, inclou tots els materials nous que encara no formen part de cap CD, tant si estan relacionats amb cursos telemàtics com presencials, seminaris o jornades. Entreu i remeneu!

Aquesta entrada ha esta publicada en Campus Virtual, Universitat de Barcelona. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.