Conferència Europea del Càncer (ECCO 14)


ECCO 2007 El passat dia 23 es va inaugurar la XIV Conferència Europea del Càncer (ECCO 2007), que es celebra a Barcelona fins el proper dia 27, organitzada per la European Cancer Organisation. Els assistents a la presentació van poder degustar una sèrie de plats pensats i creats per a aquest tipus de malalts.
Aquestes receptes han estat elaborades per diferents professionals des de la Fundació Alicia, de què ja hem parlat en aquest blog.
Els efectes de la malaltia també recauen sobre l’alimentació, amb problemes com manca d’apetit o per empassar el menjar. L’objectiu d’aquests plats és millorar l’alimentació dels malalts de càncer, a través de receptes menys monòtones, més gustoses i més fàcils d’ingerir, sense perdre de vista les necessitats nutricionals, gràcies a les noves tècniques culinàries.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Congressos, CTA, Nutrició i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Conferència Europea del Càncer (ECCO 14)

  1. biblioteca ha dit:

    Només afegir que Josep Baselga ha estat elegit president de la Sociedad Europea de Oncología Médica. Podeu veure una entrevista amb ell a El País. Salud (http://www.elpais.com/articulo/salud/Podemos/llegar/ser/lideres/mundiales/investigacion/clinica/oncologia/
    elpepusal/20070925elpepisal_1/Tes).

Els comentaris estan tancats.