Sessions de formació d’usuaris de la Biblioteca


Sessions de formació d’usuarisHeu de demanar als vostres alumnes que utilitzin recursos de la biblioteca per fer un treball? Heu de fer un treball de curs que implica una cerca d’informació? Esteu fent una recerca i voleu utilitzar bases de dades amb garanties d’eficàcia? Esteu fent un projecte o tesis doctoral i voleu gestionar el volum de bibliografia que aneu recuperant? A la biblioteca us oferim unes Sessions de formació que us poden estalviar molt de temps. Podeu consultar les programades a Farmàcia fins al desembre i, si no trobeu la que us fa falta, podeu demanar una Sessió a mida per un grup de persones.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Sessions de formació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.