El web de la SEOM (Sociedad Española de Oncología Médica)


cartel congreso seomLa setmana passada ha tingut lloc a Madrid el XI Congreso Nacional de la SEOM. Malhauradament, no totes les informacions fruit d’aquest Congrès s’ofereixen en obert al seu web, però hem aprofitat per navegar-hi i hem trobat algunes coses que ens fan que avui us el recomanem. Per exemple:

  • A ‘Información al público’ –> Publicaciones: Soporte Nutricional en el Paciente Oncológico (presentació) recull una sèrie d’articles molt interessants sobre aquest tema, orientats tant al propi pacient com als seus cuidadors, així com un recull de receptes: Recetas de cocina y de autoayuda para el enfermo oncológico.

Dins del web de PosterSession us poden ser útils, als neòfits en això de dissenyar pòsters, els diferents apartats ‘Área de Plantillas‘ y ‘Diseño de pòsters‘ (en aquest últim, ¿Cómo reducir un poster a menos de 2MB? també us pot ser útil per reduir els arxius que pujeu a dossiers o Campus Virtual)

Més informació al CRAI: Subguia d’Oncologia Clínica (Medicina)

Portal temàtic recomanat: Oncología 2000

Aquesta entrada s'ha publicat en Congressos, Farmàcia, Medicina i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.