FOODnetBASE


FoodNetBase

La biblioteca ha contractat la subscripció a la base de dades FOODnetBASE. Es tracta d’una biblioteca electrònica de llibres dels àmbits de la ciència i la tecnologia dels aliments, la nutrició i la dietètica, tots ells editats per CRC Press.
Actualment conté 269 títols, però s’actualitza contínuament. Aquestes són les categories en les que s’agrupen els llibres:

Categories

Podeu accedir a les obres des de cada títol individual o podeu fer cerques, simples o avançades, contra el text complet de tots els llibres o d’aquells que us interessin. En aquest tutorial trobareu informació sobre les diferents opcions de la cerca avançada.
A més d’aquesta col·lecció de llibres electrònics, la biblioteca també us dona accés a un altre producte d’aquesta editorial, el Dictionary of natural products. A través del portal que ofereix la pròpia editorial podreu fer cerques combinades a tots dos productes.

Aquesta entrada s'ha publicat en CTA, Novetat destacada, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.