Seguretat alimentària de butxaca


Quatre normes seguretat alimentàriaLa seguretat alimentària és un tema que afecta tothom, ja que tots som consumidors d’aliments, i li hem de donar la importància que es mereix perquè, de no fer-ho, el nostre estat de salut es pot veure afectat. Sovint produeix notícies sensacionalistes i alarmistes: qui no ha rebut més d’un i més de dos correus electrònics amb llegendes urbanes referides al contingut dels aliments?

L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària edita un fulletó amb quatre normes molt senzilles per garantir les condicions higièniques dels aliments que anem a consumir. Ens indiquen com hem de manipular correctament els aliments en quant a la seva neteja, preparació i conservació a la llar per tal de garantir que arribin en el millor estat possible al nostre organisme un cop consumits.
Aquestes recomanacions ajudaran a prevenir toxiinfeccions alimentàries com, per exemple, la salmonel·losi.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Salut i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.