Edusfarm: revista d’educació superior en farmàcia


Edusfarm

El Grup de Dinamització Pedagògica de la nostra facultat edita Edusfarm, revista científica en format electrònic. Tal i com es diu a la seva presentació, es publiquen treballs teòrics i aplicats en el camp de la docència i relacionats amb les ciències farmacèutiques.
Va començar a editar-se el juny del 2006 i fins avui han aparegut 2 números. Els articles es troben en format PDF.
A la pàgina de la revista trobareu una secció amb enllaços d’interés que inclouen altres revistes d’educació superior.
La publicació forma part de la col·lecció de revistes científiques de la UB. Des del portal que aplega aquesta col·lecció, trobareu tres eines que us permetran navegar pels diferents títols: agrupacions per matèries, un llistat alfabètic i agrupacions per format. I també podreu fer cerques des de l’opció Cerca avançada.
Cada revista té una fitxa amb les seves dades. Si la publicació que us interessa es troba en format electrònic hi podreu accedir directament, i si no és així, trobareu l’enllaç al catàleg de la biblioteca perquè sapigueu a quin centre us heu d’adreçar per consultar-la.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Revistes i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.