Per fi…vacances


NadalSí, ja han arribat les vacances de Nadal, per això us volem recordar algunes informacions pràctiques sobre la biblioteca, ja que aquesta no en fa, de vacances.
La biblioteca continuarà oberta, en el seu horari normal, amb algunes excepcions. Els dies 24 i 31 de desembre, tancarà a les 18 h. I els dies que són festiu, és a dir, el 25 i 26 de desembre i el dia 1 de gener, restarà tancada.
A part de poder venir a estudiar, el fet que la biblioteca estigui oberta implica el retorn dels documents que teniu en préstec en les dates fixades. Si això no és possible, podeu renovar el període de préstec per telèfon o a través de la pàgina web del CRAI. Aneu amb cura de fer-ho abans que finalitzi el període corrent. Si no ho feu, sereu sancionats amb la impossibilitat d’utilitzar aquest servei.
Respecte a l’ampliació d’horaris en període d’exàmens, la biblioteca de Farmàcia obrirà tots els dissabtes de gener, de 8’30 a 20’30 h. A més, altres biblioteques de la UB també amplien els seus horaris dels caps de setmana.
Que gaudiu del temps lliure que us proporcionarà aquest període i que aprofiteu el temps que passeu a les biblioteques.
Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.