Hungry Planet


Hungry PlanetGermany Family

Una altra novetat destacable dels fons de la biblioteca. Es tracta de l’obra Hungry planet: what the world eats, un llibre que, a través de les seves fotografies, pretén fer un atles dels aliments que consumeixen 30 famílies de 24 països diferents dels cinc continents.

L’obra va rebre el 2006 el premi de la Fundació James Beard.

Chad FamilyEl pròleg està escrit per la Marion Nestle, autora del llibre Food politics: how the food industry influences nutrition and health, entre d’altres, que podeu consultar a la biblioteca. Aquesta autora disposa d’una pàgina web personal, on trobareu el seu curriculum, les seves dades de contacte, informació sobre els seus llibres, i també manté un blog, amb el títol de la seva última obra, What to eat.

Més informació sobre el llibre a npr.

(Fotos: © 2005 Peter Menzel from ‘Hungry Planet: What the World Eats’)

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Nutrició i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.