Microbeworld


MicrobeworldMicrobeworld és el nom que li han donat a un nou lloc web de l’American Society for Microbiology, ple d’informació i de recursos per professionals, docents i educadors i estudiants.
Aquests recursos, de qualitat però amb un marcat caràcter divulgatiu, inclouen vídeos, imatges, enllaços, blogs, wikis, tots relacionats amb els microbis i la microbiologia. A més, us podeu subscriure als podcasts diaris de radio i de vídeo.
El lloc es divideix en 6 seccions. Les tres primeres contenen informacions sobre els microbis, la microbiologia i sobre què és ser un microbiòleg. A les tres següents és on es localitzen els recursos: Resources, In the news i Look & listen, des d’on podreu baixar o subcriure-us als podcasts que hem mencionat més amunt.
Si voleu continuar explorant recursos d’informació sobre microbiologia consulteu la Subguia de microbiologia de la Guia temàtica de Farmàcia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Docència, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.