Grasas y aceites


OliGrasas y aceites: international journal of fats and oils, l’única revista espanyola de l’àmbit de les ciències dels aliments amb factor d’impacte indexada per l’ISI, es troba disponible en format electrònic i en lliure accés des del volum 51 de l’any 2000.
Editada per l’Instituto de la Grasa, pertanyent al Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), està dedicada als olis i greixos comestibles i els seus derivats i altres productes afins, com per exemples les olives de taula.
Els treballs que recull són investigacions originals, articles d’informació, notes de laboratori, treballs de revisió i ressenyes bibliogràfiques d’altres revistes, llibres o patents.

Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos electrònics, Revistes i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.