Fundació Nucis


NousNovament us presentem una fundació relacionada amb el món dels aliments. En aquesta ocasió es tracta de la Fundació Nucis, salut i fruits secs.
Constituïda l’abril del 1999, el seu objectiu principal és:

“l’estudi, la investigació i la difusió de les característiques nutricionals i dietètiques dels fruits secs, especialment des del punt de vista dels seus efectes beneficiosos per a la salut.”

A la web trobareu molta informació, sobre els efectes beneficiosos dels fruits secs a la salut, receptes i articles científics, organitzats per diferents conceptes, com any de publicació, per tipus de fruit sec o per temes. A més també trobareu les recomanacions que sobre aquest aliment fan prestigioses organitzacions, tant nacionals com estrangeres.
Al comité científic de la fundació hi ha dos membres de la Universitat de Barcelona, el Dr. Emili Ros Rahola, cap de l’equip Hipertensió, lípids i risc cardiovascular, de l’IDIBAPS, i el Dr. Ramon Segura Cardona, del Departament de Ciències Fisiològiques II.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.