Fruita


MoresPer acabar la setmana us volem presentar unes precioses imatges de fruites. Es tracta d’una sel·lecció de les aproximadament 7700 aquarel·les que conserva la National Agricultural Library, del United States Department of Agriculture (USDA).
A mitjans del segle XIX el cultiu de noves varitetats de fruites es trobava en plena expansió als Estats Units. El 1866 l’USDA va crear la seva Divisió de Fructicultura, que va tenir com un dels seus focus principals publicar i difondre els resultats d’aquestes noves varietats. En un moment on la utilització de la fotografia científica era encara molt restringida, la forma de difusió de les imatges es va fer a través d’aquestes obres d’art.
Simplement, feu una passejada per elles, qui sap si pot resultar un bon incentiu per menjar-ne més.
Més imatges d’aliments a l’apartat Imatges de la Guia temàtica de Ciència i Tecnologia dels Aliments.
Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.