GuíaSalud


Un dels sistemes d’adquisició de documents que tenen les biblioteques és el donatiu d’obres que poden arribar-li de particulars o bé de diferents organismes o entitats relacionades, en major o menor mida, amb l’àmbit temàtic de la mateixa.

Fa uns dies, gràcies a un donatiu, vam incorporar al nostre fons aquest document: Elaboración de guías de práctica clínica en el Sistema Nacional de Salud: manual metodológico. I gràcies un cop més a la serendipia, vam descobrir el portal que avui us presentem:

Guiasalud

GuíaSalud és un portal que dona accés al text complet d’una sèrie de guies de pràctica clínica del nostre Sistema Nacional de Salut. Concretament, la seva missió és:

Desarrollar y poner a disposición del Sistema Nacional de Salud (SNS) instrumentos de información, registro, selección, adaptación, implantación y actualización de Guías de Práctica Clínica (GPC).

El portal serveix també com a centre de recursos d’informació de recolzament metodològic en l’elaboració d’aquestes guies per tal que acompleixin uns determinats requisits. També cal destacar la secció Recursos digitales, amb una important selecció d’enllaços a d’altres llocs webs amb informació relacionada de qualitat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos electrònics, Salut i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.