Plantwire


PensamentCom que estem en plena primavera avui us volem presentar un recurs sobre plantes amb una interessant manera de recuperar la informació: pels colors de les seves flors. Es tracta de Plantwire. Tot i que el nombre de plantes que conté el recurs no és molt elevat, només 300 per ara, sí que ho és el nombre de fotografies, més de 6000.
La informació que ofereixen de cada planta és molt bàsica i simple però utilitzen la GRIN Taxonomy for Plants, la classificació que fan servir pel National Plant Germplasm System (NPGS), un programa del United States Department of Agriculture (USDA) per a la preservació de la diversitat genètica de les plantes. Així, si a Plantwire no hi ha informació ni imatges d’una determinada planta, ens remet a les dades de la GRIN Taxonomy.
Les imatges incloses a Plantwire provenen de Flickr i totes es troben sota una llicència Creative Commons que permet el seu ús comercial, per tant, les podeu utilitzar amb els fins que creieu més convenients. I per desomptat, si disposeu d’imatges de plantes i les voleu compartir amb el món, simplement les heu de pujar a Flickr. Aquí trobareu les instruccions sobre com incloure les vostres imatges a Plantwire.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.