Presentació de nous productes d’Elsevier


logo sciencedirectMolts de vosaltres, els usuaris subscrits al portal ScienceDirect, d’Elsevier, ja haureu rebut el mail corresponent, però volem avui informar-ne a tots els nostres usuaris d’una rectificació pel que fa al dia i, a la vegada, invitar a tots els alumnes, investigadors i professors que encara no estan subscrits al portal a la presentació que es farà a la Biblioteca de Biologia el dimecres –i no el dijous– 4 de juny, a les 10 hores.

Com se’ns informa al mail, “la formadora de Elsevier Nuria Molina hará una presentación para usuarios de estos nuevos contenidos […] en las áreas de Ciencias de la Salud y de Ciencias Biológicas, publicados por Elsevier”. No es tracta de publicitar nous continguts no subscrits, sinó de difondre l’existència de nous productes JA DISPONIBLES a la plataforma, a més a més dels que ja teníem, per subscripció o compra, al CRAI de la UB.

I són aquests, per si els voleu consultar i preparar alguna pregunta o comentari.

eBooks

Biochemistry, Genetics and Molecular Biology

Neurosciences

Que se suman a los anteriormente disponibles:

Encyclopedias

Comprehensive Medicinal Chemistry II

Encyclopedia of Biological Chemistry

Book Series

Methods in Enzymology

Science Direct Backfiles

(archivos de todas las revistas publicadas por Elsevier,
desde el primero volumen)

Agricultural and Biological Sciences

Environmental Sciences

2collabAprofitem per recordar-vos les novetats del portal, entre les quals destaca 2collab, que permet, entre d’altres coses, la comunicació i la col·laboració entre investigadors enregistrats, en la línia dels múltiples serveis que ara ens ofereix la web 2.0 o web social.

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Farmàcia, Recursos electrònics, Webs i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.