Horaris de la biblioteca durant els exàmens


examensCom cada any, ja teniu aquí els exàmens i també com cada any la biblioteca amplia el seu horari durant aquest període. Així, vam començar a obrir de 8′30h a 20′30h els passat dissabte i ho farem durant tots els dissabtes d’aquest mes:

7, 14, 21 i 28 de juny

Altres biblioteques de la UB també amplien els seus horaris. Consulteu tota la informació sobre els horaris especials.
També us volem recordar que durant aquest període d’exàmens, el personal de la biblioteca us pot requerir la vostra identificació com a membres de la UB i que, en cas de no ser-ho, us pot restringir l’accés a la biblioteca.
Que tingueu un bon estudi!

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Notícies, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.