Novetat important a RefWorks


Logo RefWorks

Us informem d’una notícia que pot interessar a tots aquells que ja utilitzeu el gestor de bibliografies RefWorks (llicenciat per a tots els membres de la comunitat universitària de la UB), però també a tots aquells que encara no coneixeu el producte i amb ocasió d’aquesta entrada al bloc us animeu a enregistrar-vos i fer-lo servir.

Ens referim al seminari en línia, organitzat pel venedor del producte, que tindrà lloc el proper día 17 de juny, a les 13h. La durada serà de 30 minuts i ja us podeu enregistrar aquí.

En aquesta sessió -a la qual us heu d’inscriu-re prèviament- s’explicarà la nova versió del Write N in Cite III, la seva instal·lació i utilització per a insertar cites i crear bibliografies al final dels nostres documents, a més a més d’explicar com treballar sense connexió a Internet.

Com sempre, si abans o després de la sessió -que nosaltres també seguirem- teniu cap mena de dubte o consulta sobre el Write N in Cite III o sobre el propi RefWorks, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Sessions de formació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.