The New York Times: Osteoporosis


NYTA vegades no ens fixem massa en els Google Ads (anuncis laterals a pàgines webs o blogs, que avui fan possible l’existència de l’empresa!), sobre tot els què busquem prioritariament informació acadèmica i, si pot ser, ‘free’, no comercial.

Doncs bé, avui, per pura serendipia, explorant la base de dades Trip databaseTRIP database
exploració recomanada-, creada fa més de 10 anys per recollir respostes a preguntes clíniques, seguint els principis de la medicina basada en l’evidència, hem mirat un d’aquests anuncis -o notícies- laterals i hem trobat que el número d’avui del New York Times, concretament a l’apartat de Times Health Guide, publica els darrers coneixements sobre el tema què ens havia portat a la Trip database: els tractaments per a la osteoporosi. Però hi ha guies de moltes altres malalties o síndromes. No es tracta d’una informació exhaustiva, però sí divulgativa, de rigor i bastant actualitzada, i que ofereix imatges i uns ‘web links’ que són fonts d’informació fiables.

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Bases de dades, Medicina, Salut i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.