Un altre premi


GIBAF

El Grup d’Innovació Docent en Botànica Aplicada a Ciències Farmacèutiques (GIBAF), coordinat pel Dr. Joan Simon, ha rebut el Premi EDUSFARM 2008 a la metodologia docent més original i innovadora. El premi ha estat atorgat pel seu treball Viquiprojecte: Plantes medicinals, durant el 2o Congreso Internacional de Educación Superior en Ciencias Farmacéuticas, celebrat a Santiago de Compostela entre el 16 i el 18 de juliol.
Aquest treball forma part del Projecte d’Innovació Docent Aprenentatge col·laboratiu al nou entorn Moodle. Un dels objectius d’aquest projecte és la utilització dels wiki dins Moodle i avaluar les possibilitats d’ús de la Viquipèdia” i s’ha desenvolupat durant aquest curs a l’assignatura Botànica farmacèutica, dins del Campusvirtual de la UB.
Us donem l’enhorabona, des del bloc i des de la biblioteca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Premis i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.