Cuina per impostors


Impostors

Aquest és l’engrescador títol del bloc de cuina que us presentem avui. Cocina para impostores (secretos de cocina que nadie contó…) és el bloc d’un misteriós i enigmàtic cuiner, que s’amaga sota el sobrenom de Falsarius Chef.
Falsarius ens proposa cuinar amb productes precuinats, congelats, envasats o en llaunes, però sense que això sigui obstacle per menjar bé. I en el cas de tenir convidats, per quedar com uns autèntics chefs. Cada recepta va acompanyada d’un enginyós comentari, així que la diversió pot ésser doble.
A banda del blog, Falsarius ha recollit les seves receptes en un llibre, amb el mateix títol.

Aquesta entrada s'ha publicat en Blocs i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cuina per impostors

  1. Teresa Grau ha dit:

    Exquisida recomanació!

Els comentaris estan tancats.