Pernil encara més bo


Pernil

Investigadors de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) estan duent a terme un estudi l’objectiu del qual és desenvolupar tecnologies que permetin reduir el contingut de sal als pernils curats sense modificar les seves qualitats sensorials.
L’estudi s’emmarca dins l’Estrategia para la Nutrición, la Actividad Física y Prevención de la Obesidad (Estrategia NAOS) del Ministerio de Sanidad y Consumo, que insta a la indústria alimentària a desenvolupar productes més sans. I també dins del Projecte Truefood (Traditional United Europe Food), que també té com a objectiu:

millorar la qualitat i la seguretat i introduir innovacions als sistemes de producció d’aliments tradicionals a Europa, mitjançant activitats d’investigació, demostració, difusió i formació

Així és que podrem continuar gaudint d’aquest aliment d’una manera més saludable. Potser amb alguna recepta del blog del Chef Falsarius de l’entrada anterior?

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.