Entrevista


Pomes

Us volem animar a llegir una interessant entrevista, publicada avui al diari El Periódico, amb la Dra. M. Carmen Vidal Carou, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la UB, professora de la nostra facultat i actual Cap d’estudis de l’ensenyament de Ciència i Tecnologia dels Aliments.
En ella parla dels aliments funcionals, aquells que tenen un efecte beneficiós per a la salut, més enllà de la simple nutrició. Malauradament, ens diu que “la gastronomia, l’aspecte sensorial del menjar, està renyida amb la nutrició“, però per altra banda afegeix que “anem sobrats de nutrients” i que podem continuar gaudint de la cuina casolana.
La Dra. Vidal Carou és autora i coordinadora de les obres ¿Sabemos lo que comemos?: salud y seguridad alimentaria del colmado a casa, Saber popular i alimentació i El libro blanco de los helados. També forma part del Grup d’Experts de Reaccions Adverses als Aliments, de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Entrevista

  1. Pilar Martínez ha dit:

    També és autora d’aquest article divulgatiu sobre el tema publicat a consumer eroski: Alimentos funcionales, ¿nuevos riesgos? http://www.consumaseguridad.com/normativa-legal/2006/10/09/25285.php

Els comentaris estan tancats.