Blocs vitivinícolesDurant aquests dies de festes de la Mercè es celebra la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, enguany la vint-i-vuitena edició, organitzada per l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI). Però no és de la mostra en sí que us volem parlar, sinó d’una de les seves novetats: el I Concurs BlogDOCat.
Es tracta d’un concurs organitzat per la DO Catalunya amb l’objectiu de potenciar la presència dels vins catalans a Internet. El premi està dotat amb 3000 € i el guanyador es donarà a conèixer avui, dia 23.
Si mireu el llistat de candidats, podreu veure els finalistes i us servirà per descobrir un bon grapat de blocs dedicats al vi, la viticultura i l’enologia. I a través d’ells, molts d’altres, no només dedicats als vins catalans sinó als de qualsevol banda del món.
A la nostra biblioteca trobareu les obres dedicades a l’enologia i el vins sota el topogràfic 663.2.

Aquesta entrada s'ha publicat en Blocs i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.