Llibre del mes


Si us agrada cuinar us agradarà el llibre que hem seleccionat com a llibre del mes. Es tracta de Manual práctico de cocina negra y criminal. És el llibre que ha escrit la Montse Clavé, una de les propietàries de la llibreria Negra y criminal, a la què vam dedicar ja una entrada en aquest bloc.
Cada recepta està inspirada en un autor i una de les seves obres, en ordre alfabètic invers. Així, entre les seves pàgines trobem a Manuel Vázquez Montalbán i al seu inspector Carvalho, a Ruth Rendell i el seu Judici de pedra o a Henning Mankell amb l’inspector Kurt Wallander.
El llibre inclou a més, una sèrie de receptes per elaborar tot un menú “negrocriminal“, amb aperitius, primer i segon plats i postres.
Pensem que és una obra excel·lent per descobrir nous plats, nous autors i obres i per combinar aquests dos plaers, el menjar i la lectura.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.