Propostes


De cara al cap de setmana us volem fer un parell de propostes, una més propera i l’altra una mica més llunyana, clar que això des de la perspectiva de qui us està escrivint, a Barcelona.
La més propera és la visita que podeu fer a l’exposició Planeta hambriento. Lo que come el mundo, que romandrà a l’Espai Cultural Caja Madrid de Plaça Catalunya fins el proper 28 de desembre. Està organitzada al voltant de l’obra Hungry Planet, que podeu consultar a la biblioteca i a la que vàrem dedicar tota una entrada en aquest bloc.

La més llunyana l’hem d’anar a buscar a Nova York. Durant tota aquesta setmana s’han estat duent a terme a la “capital del món” diversos sopars sota el lema Mar i Terra, on s’han servit i degustat plats propis de la cuina de les comarques del Tarragonès, de l’Alt Camp i de l’Alt Penedès. Aquesta mena de setmana gastronòmica catalana, tindrà el seu punt àlgid durant aquest cap de setmana ja que serà aleshores quan s’organitzarà tota una calçotada al Central Park.
(Notícia a elPeriódico.com, 09/10/2008).
Però, com ja és tard perquè us hi apropeu, sempre esteu a temps de planificar una sortideta fent país

Documents al catàleg del CRAI sobre “cuina catalana

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Exposicions, Nutrició i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.