Nova adquisició destacada


portada

Ja tenim a la biblioteca la nova edició de les Normas de correcta fabricación: medicamentos de uso humano y uso veterinario. Es tracta de la tercera edició d’aquestes normes, i les podreu consultar tant en format paper com en format electrònic, ja que també estan disponibles en CD-ROM.
L’obra l’edita l’Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios i està estructurada en dues parts. La primera tracta sobre els principis de les Normes de Correcta Fabricació (NCF) de Medicaments i la segona dels corresponents a les substàncies actives utilitzades com a materials de partida. Així mateix inclou tota una sèrie d’annexos corresponents a les diferents tipologies de medicaments.
Aquesta guia es revisa periòdicament. Podeu consultar les revisions a la següent adreça de la Comissió Europea:

http://ec.europa.eu/enterprise/pharmaceuticals/eudralex/vol4_en.htm

A través d’aquesta pàgina trobareu la informació més actualitzada. Si us hi fixeu, aquí ja apareix un Annex 20, Quality Risk Management, que a l’obra impresa no hi és.
Per trobar més informació relacionada amb el tema consulteu la subguia temàtica de Tecnologia Farmacèutica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Medicaments i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.