Nova llicència de programari per a membres de la UB: ChemBioOffice Ultra 2008 per a Windows i ChemBioDraw Ultra per a Mac


ds_banner_en-us

cambridgesoftLa Universitat de Barcelona ha contractat una llicència anual del programa ChemBioOffice Ultra 2008 per a Windows i ChemBioDraw Ultra per a Mac . Aquesta llicència permet la descàrrega del programari per a tota la comunitat UB.

Aquests programes s’han de descarregar a través de la web i per fer això cal registrar-se amb una adreça @*.ub.edu. Trobareu més informació a la següent pàgina.

Aquest paquet de programes és una completa suite per a químics i biòlegs per gestionar, modelar i publicar la informació química i biològica. Els programes que componen la suite estan totalment integrats entre sí i amb els productes Office de Microsoft (Word, Excel…). Creats i distribuïts per CambridgeSoft, ChemBioOffice compren ChemBioDraw, ChemBio3D, ChemFinder, BioViz, BioAssay, Inventory i E-Notebook, eines dissenyades especialment per a químics i biòlegs. ChemBioDraw és un paquet que permet el dibuix i anàlisi d’estructures químiques i el dibuix, anotació i presentació o publicació de rutes biològiques.

Aquesta entrada s'ha publicat en Química i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.