Vacances de Nadal


NadalBONES VACANCES!!! Nadala tradicional (Escolta-la mentre navegues pel nostre bloc)

Ja tornem a tenir aquí les (anhelades) vacances de Nadal i amb elles el funcionament normal de la biblioteca canvia una mica.
La biblioteca romandrà oberta amb el seu horari habitual tots els dies laborables, amb excepció del 24 i el 31 de desembre, en què tancarem a les 18 h. Els dies 25 i 26 de desembre i el dia 1 de gener, restarà tancada, al igual que totes les biblioteques de la UB.
Enguany fem préstec de Nadal. Tots els documents prestats des d’ahir, dia 15, fins el 31 de desembre, no s’hauran de retornar fins el proper 12 de gener. Recordeu però que si teniu documents prestats abans del dia 15 els haureu de retornar en la data fixada i que apareix al punt de llibre que us entreguem en fer el préstec. Podeu fer les renovacions en persona a qualsevol biblioteca, per telèfon o a través de la pàgina web del CRAI.
Un cop passat el període de vances, la biblioteca obrirà els dissabtes 10, 17 i 24 de gener, de 8′30 a 20′30 h. Aquí trobareu tota la informació sobre els horaris especials de Nadal i durant el període d’exàmens.
Que aprofiteu el temps que passeu entre nosaltres i gaudiu del que us quedi lliure.

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.