Diccionari electrònic


Benders dictionaryJa fa més d’un any que disposeu d’accés a FOODnetBASE. Aquesta biblioteca electrònica de l’editorial CRC Press es va actualitzant periòdicament amb noves incorporacions i és d’una d’elles de les que us volem parlar avui.
Ens  referim a la vuitena edició del Bender’s dictionary of nutrition and food technology (accés només per membres de la UB).
Aquesta obra clàssica recull més de 6100 definicions en aquesta nova edició, que amplia l’anterior més d’un 20%. També inclou dades sobre la composició de més de 340 aliments, extretes de la USDA National Nutrient Database for Standard Reference, release 17 i un apèndix amb diverses taules amb informació de les quantitats de referència d’ingesta dels diversos nutrients.

Aquesta entrada s'ha publicat en CTA, Nutrició, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.