Nou recurs electrònic: MedicinesComplete


medicinescomplete

Ens complau molt informar-vos d’aquesta novetat: el CRAI comença l’any 2009 amb la subscripció  d’un conjunt d’obres de referència cabdals en el camp de la farmacologia, entre les quals, Martindale -que ja teníem subscrit. Concretament, si sou membres de la UB i aneu al Recercador, i trieu Buscar recurs electrònic –>Medicines Complete tindreu accés a  la pàgina que us dona l’usuari i el password (sempre serà el mateix) per anar al portal i triar l’obra que voleu consultar entre aquests 14 títols ( els enllaços que ara us posem en aquesta entrada només donen accés a informació sobre cada títol, no a les obres completes)

Ja sabeu, per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el personal de la biblioteca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Medicaments, Química, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Nou recurs electrònic: MedicinesComplete

  1. Enric I. Canela ha dit:

    estic realment agraït per la qualitat de la informació que doneu.

Els comentaris estan tancats.