SciTopics, nou portal d’informació científica


scitopics_logoElsevier, un dels líders mundials en la publicació d’informació científica, acaba de crear un portal cooperatiu, SciTopics, que  publica i dona accés a articles que venen a resumir les informacions científiques, tècniques o mèdiques sobre un tema, acceptades per a la seva publicació segons uns criteris editorials de qualitat.

Las pàgines pretenen ser un punt de partida per a iniciar una cerca d’informació més amplia o per tenir una visió general sobre un tema, i els articles són agrupats en aquestes categories:

Podeu consultar també:

List of SciTopics pages »
List of authors »
List of members »

Com és lògic, des del portal podeu passar a fer una cerca a scirus, o anar als articles recents recollits a la base de dades scopus_logo_small_topic, o afegir i guardar l’article trobat a l’eina cooperativa 2collabp

Aquí trobareu més informació sobre aquest recurs. Els temps dirà si només és un lloc  cooperatiu més a la xarxa on publiquen autors que no tenen possibilitat de fer-ho a les grans revistes científiques -esperem que no sigui així- i també, el més important, si els investigadors/estudiants que cerquen informació el consideren un punt de partida fiable per a les seves cerques, abans o després de l’obligada cerca a Google.

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Webs i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.