Open Access: Genome Medicine en accés obert a BioMed Central


genome-medicineNova revista que passa a engrandir la llista de publicacions accessibles en accés obert: Genome Medicine, germana de Genome Biology (Factor d’Impacte 6,59) i, com aquesta, publicada per BioMed Central. Entre d’altres articles interessants, podríem destacar el review: Genome-based prediction of common diseases: methodological considerations for future research.
Recordar-vos, de passada, que la Universitat de Barcelona té un contracte amb BioMed Central -empresa independent, una de les capdavanters de l’accés obert i comprada per l’editorial Springer l’any passat- que entre d’altres coses permet als nostres investigadors publicar en les seves revistes. Us recomanem aquest bloc per estar al dia de les notícies relacionades amb l’Open Access).

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Farmàcia, Revistes i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.