Un altre espai cooperatiu: Biodiversidad Virtual


Gràcies al rojas clemente bloc i a la serendipity (casualitat navegadora), hem trobat aquest espai cooperatiu molt extens i no podem deixar de difondre’l aquí. Evidentment, no podem respondre de la fidelitat científica de tots els seus continguts: doctors té la cas a per donar-nos la seva opinió. Però ens ha semblat un espai seriós i que pot interessar als molts lectors del nostre bloc ocupats o preocupats per la biodiversitat. I també a tots aquells naturalistes i amants de la natura, i als amants de la fotografia, també. La Galeria d’imatges és molt extensa (visiteu la wiki), de fet ells diuen que aquesta és “la mayor base de datos dedicada a la biodiversidad participada por la ciudadanía a través de Internet“. (Alerta amb els drets de reproducció!). Aquí teniu les organitzacions amb les què col·laboren. Per cert, necessiten més col·laboradors: animeu-vos a participar-hi!

Us destaquem la Galería de Imágenes Herbarium Virtual i al part dedicada als Fongs, però a l’espai d’Hàbitats contemplareu unes fotografies documentades que, sens dubte, us faran reflexionar una vegada més sobre l’acció de l’home sobre el seu medi natural.

I, de passada, en aquest lloc trobareu també la convocatòria dels premis de fotografia digital de la biodiversitat ibérica, BVTST09 IBERIA. Us enregistreu a biodiversidadvirtual.com i podeu col·laborar-hi i concursar amb les vostres millors fotografies.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Premis i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.