Academia.edu


Des de finals de l’any passat està en funcionament la xarxa Academia.edu. Es tracta d’una xarxa social més que permet a membres d’institucions universitàries crear i mantenir de manera molt senzilla una pàgina amb tota la informació relacionada amb la seva activitat docent i investigadora. Vegeu un exemple d’una d’elles. Podeu afegir els temes de recerca en els que esteu interessats i contactar amb altres persones que els comparteixen.
La interfície mostra els diferents departaments de cada institució en forma d’arbre:

Academia
A partir d’aquí us podeu afegir al vostre departament, en cas que ja estigui creat, o crear-lo si no és així; cal, però, enregistrar-se. Quan tingueu creada la vostra pàgina, veureu que el nom de domini, la URL, conté les sigles de la institució a la que pertanyeu més el vostre nom. Vegeu un exemple: http://ub.academia.edu/AlfonsoBustos.
A més a més, si teniu un perfil a Facebook, podreu establir una connexió amb el que us creueu a Academia i configurar-ho per tal que els canvis que feu en aquest últim apareguin també a Facebook.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.