Infarma 2009


Infarma 2009 A partir de demà i fins el proper divendres 13 es durà a terme el congrés Infarma 2009, Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i Saló d’Especialitats Farmacèutiques i Parafarmàcia.
Aquesta és ja la novena edició d’aquest congrés organitzat pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. Podeu consultar el programa científic, on es tractaran temes d’atenció i gestió farmacèutica, dermofarmàcia i nutrició. Dos membres de la nostra facultat formen part del Comitè científic, el Dr. Alfons del Pozo Carrascosa i el Dr. Oriol Valls Planells.
El Dr. Del Pozo presenta la comunicació Concepto de formulación cosmética individualizada (FCI), dins la sessió Formulación cosmética individualizada: el complemento a la terapéutica dermatológica, el divendres 13.

Aquesta entrada s'ha publicat en Congressos, Farmàcia i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.