Societat Catalana d’Història de la Farmàcia


SCHFFa un parell de dies es va presentar a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya l’obra Medicina i farmàcia en l’obra de Josep Pla. L’obra ha estat editada per la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia, a qui volem agrair la rapidíssima donació de l’obra en qüestió.
Creada el 1991 originàriament com Societat d’Amics de la Història i de la Ciència Farmacèutica Catalana, l’any 2005 canvià la seva denominació per l’actual. La seva finalitat principal és la promoció de l’estudi, la investigació i la difusió de la història de la farmàcia i les ciències farmacèutiques, tenint com a àmbit principal d’actuació Catalunya.
Duen a terme activitats com ara la celebració de seminaris, conferències, col·loquis, però també organitzen bianualment les Jornades d’Història de la Farmàcia Catalana, en el decurs de les quals lliuren el Premi d’Història de la Farmàcia Catalana.
A la seva pàgina web podeu consultar els llistats de totes les seves publicacions.
Aprofitem també per informar-vos que el proper dijous 26 de març, a la seva seu, hi haurà el col·loqui El perfil de farmacèutic i la innovació, que serà introduït pel Dr. Josep Boatella, professor de la nostra facultat.
Les obres sobre Història de la farmàcia a la nostra biblioteca les trobareu sota el topogràfic 615(09).

Aquesta entrada s'ha publicat en Adquisicions, Farmàcia, Història, Llibres i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.