Interacciones farmacológicas de Stockley


Stockley

El passat dimarts us informàvem de l’arribada de la nova edició de les taules de composició d’aliments de Souci, Fachmann i Kraut. Avui ho farem d’una altra obra important en l’àmbit de la farmacologia. Es tracta de la tercera edició en espanyol, traducció de la setena edició anglesa, de l’obra Interacciones farmacológicas de Stockley: fuente bibliográfica sobre interacciones, sus mecanismos, importancia clínica y orientación terapéutica.
Aquesta nova edició apareix només dos anys després de l’anterior, però amb un increment de gairebé 300 pàgines respecte d’aquella. Totes les monografies han estat revisades i actualitzades i amb les noves incorporacions, sobretot de monografies sobre interaccions amb preparats vegetals, s’arriba al nombre de 3100.
Es tracta d’una obra de referència que podeu consultar també en la seva versió electrònica, a través del portal MedicinesComplete, del que ja us vam parlar fa unes setmanes i des del que podreu accedir a d’altres obres com Martindale, The Merck index o el British National Formulary.
Recordeu que durant 15 dies el podreu mirar a l’expositor de novetats i després al seu lloc a la prestatgeria, amb el topogràfic 615.015.2 Int.

Aquesta entrada s'ha publicat en Adquisicions, Medicaments, Novetat destacada i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.