És un xarop?


Vi David DelfínDoncs no, és una ampolla de vi. Sembla ser que està de moda entre el que es coneixen per famosos apadrinar vins, tenir bodegues o dissenyar ampolles de vi. El que veieu a la fotografia que il·lustra aquesta entrada és l’ampolla i l’embalatge que ha creat el dissenyador de moda David Delfín pel vi Pagos de la Sonsierra – Davidelfin 2006 de les bodegues del mateix nom, un vi amb D.O. Rioja.
Com diuen que per gustos els colors, el disseny és certament original però, convida a beure el seu contingut?
Aquesta és l’última entrada fins el proper 14 d’abril, el bloc es pren un merescut descans primaveral. Us recordem però que la biblioteca romandrà oberta amb el mateix horari de sempre entre els dies 6 i 9.
Bones vacances!

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a És un xarop?

  1. Retroenllaç: Un altre vi que es posa “de moda” « Bloc de Farmàcia / Pharmacy Blog

Els comentaris estan tancats.