Carn i salut


Carn

El Servicio de Información Nutricional sobre la Carne ha posat en marxa el  Portal de Información sobre la Carne: Nutrición, Salud y Gastronomía promogut per Confecarne i cofinançat pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí.
Els principals objectius d’aquest nou servei d’informació són:

  • donar a conèixer les qualitats nutricionals de les carns de boví, oví, porcí i productes carnis produïts a Espanya
  • refermar el seu valor com a peça important d’una alimentació saludable i equilibrada, aliades de la dieta mediterrània
  • augmentar el seu coneixement i la seva informació, tant entre els consumidors com entre els professionals de la salut

Les dues seccions principals del portal són Hablemos de nutrición y salud, on es recull informació per consumidors i per a professionals de la salut; i Carnes y elaborados, on es recull informació sobre el sector, nutricional, reglamentació, enllaços, etc. Així mateix, des de l’inici es pot accedir a la notícia del mes, a entrevistes amb experts, a consells de dietistes i nutricionistes i a un menú estacional.
Un altre portal d’interès: infoCarne.com: Toda la Carne en Internet

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Webs i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.