Més sobre la grip


GripUs continuem oferint recursos amb informació de la grip porcina o nova grip. En aquest cas es tracta del recull que fa DynaMed, un producte del distribuïdor de publicacions científiques EBSCO.
 DynaMed és un servei que ofereix un resum de la informació basada en l’evidència disponible sobre diferents temes de salut  i que ajuden als professionals de la salut en la pràctica clínica. Es tracta d’un servei de pagament, però amb el cas de la grip han decidit oferir la informació de manera gratuïta.
Així doncs, al resum per la Grip A (H1N1) podreu trobar informació sobre l’estat actual de l’epidèmia, recomanacions per a la prevenció, informació sobre el seu diagnòstic i tractament i informació per a pacients, entre d’altres.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Medicina, Salut i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.