Horaris de la biblioteca durant els exàmens


CalendarCom cada semestre, ja teniu aquí els exàmens o treballs finals i també com cada semestre la biblioteca amplia el seu horari durant aquest període. Així, obrirem de 8′30h a 20′30h els propers dissabtes:

30 de maig i 6, 13 i 20 de juny

Altres biblioteques de la UB també amplien els seus horaris. Consulteu tota la informació sobre els horaris especials.

També us volem recordar que durant aquest període d’exàmens, el personal de la biblioteca us pot requerir la vostra identificació com a membres de la UB i que, en cas de no ser-ho, us pot restringir l’accés a la biblioteca.
Que tingueu un bon estudi i sort als exàmens!

Aquesta entrada s'ha publicat en Biblioteques, Farmàcia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.