Dipòsit de documents de la FAO


Dipòsit FAO

Ha passat una mica de temps des que us vam presentar un dipòsit o repositori de documents en accés obert. Avui ho volem fer amb el de la Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació.
El Dipòsit de Documents de la FAO hostatja i dona accés a documents i publicacions de l’organització, però també a d’altres que no emanen d’ella i han estat seleccionats per la seva qualitat i interès.
El repositori disposa d’un cercador, amb una opció de cerca avançada que permet restringir la cerca a documents de congressos, a documents sencers, llibres o publicacions periòdiques, i a articles.
Els documents es poden llegir en línia, en el seu format html, o es poden descarregar en format pdf. I els que s’han afegit durant l’últim mes els trobareu a la pàgina principal, sota l’epígraf Novedades.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Organismes i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.